Over de Hoogt

De praktijk

In onze praktijk krijgt u persoonlijke begeleiding, tijd en aandacht. Samen met u werken we eraan de vooraf met u gestelde behandeldoelen te bereiken.

In veel gevallen kunt u nu ook zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak maken. Dit is mogelijk sinds de invoering van DTF, directe toegankelijkheid fysiotherapie. Er is een contract met vrijwel alle zorgverzekeraars en de tarieven die worden berekend zijn conform de afspraken met de betreffende zorgverzekeraar.

Fysiotherapie de Hoogt in Loon op Zand is geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

FYSIOTHERAPIE DE HOOGT “HOOGT PERSOONLIJK”

Openingstijden:

MA-DI- DO-VR-ZA ; In overleg op afspraak.

Ook in de avonduren helpen wij u graag.

Maandag08:30 – 17:00 uur
Dinsdag13:30 – 21:00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag08:00 – 21:00 uur
Vrijdag08:30 – 15:00 uur
ZaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Liselotte

Begin 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. Hierna heb ik de opleiding oedeemtherapie bij de Berekuyl in Hierden gevolgd.
Na de opleiding ben ik gaan werken bij een particuliere praktijk in Waalwijk. Na 3 jaar ga ik mijn droom verwezenlijken en starten met Fysiotherapie de Hoogt.

Tijdens mijn opleiding heb ik  ervaring opgedaan in particuliere praktijken alsook in revalidatiecentra.

afgeronde cursussen:

  • Medical taping
  • Klinimetrie
  • Bewegen bij kanker
  • Shockwave therapie
  • Lymfetaping

Mijn doel is om met een enthousiaste toenadering en het evidenced based handelen klachten te verhelpen. Interesses binnen het vak liggen voornamelijk in de revalidatie, oncologie en oedeem fysiotherapie.